Hoe loopt het zorgpad tijdens mijn therapie?

Start van de therapie
Tijdens de eerste afspraak krijgt u uitleg over het gebruik van de apparatuur en accessoires. Daarnaast vertellen we wat we doen en wat u van ons mag verwachten. Na die eerste afspraak zijn er een aantal (telefonische) contactmomenten waarbij we samen met u bespreken of uw therapie goed verloopt.

Tweede afspraak
Na twee tot vier weken (titratieperiode) lezen we uw apparatuur uit. We bekijken de behaalde resultaten en of uw masker bij u past. Zonder uw apparaat en accessoires kunnen we geen controles uitvoeren. Het is belangrijk dat u ze bij iedere afspraak bij de hand heeft of meeneemt.

Vervolgafspraken
Drie maanden nadat uw specialist de PAP-therapie voor u gemachtigd heeft nemen wij contact met u op. Na een jaar vindt er weer een contactmoment plaats.
Natuurlijk beantwoorden we al uw vragen en leveren we, als dat nodig is, een nieuwe jaarset met accessoires.

Meer weten over OSAS? Kijk in onze Kennisbank.

Afspraak inplannen

De afspraak vindt plaats in het ziekenhuis, op een VIVISOL-spreekuurlocatie of telefonisch. Heeft u een afspraak met een van onze medewerkers, dan is het noodzakelijk dat u uw apparaat en accessoires meeneemt. Anders hebben we uw gegevens niet bij de hand en kunnen we u niet verder helpen.

Er kan ook een afspraak bij u thuis ingepland worden. Heeft u nog geen afspraak? U kunt contact op nemen met onze afdeling Planning.

cta-img

Hulp nodig?

Wij hebben een 24-uursservice.