Inschrijving OSAS-cursus 2019 geopend!

Op zoek naar meer verdieping in je werk? Of meer kennis opdoen? In het najaar organiseren wij voor de 12e keer onze OSAS-cursus voor (OSAS)verpleegkundigen en andere zorgprofessionals.

Er zijn drie cursusdagen, steeds op dezelfde locatie: Van der Valk Hotel Vianen. Op dag 1 staat de basiskennis in het voetlicht, gericht op beginners. Dag 2 richt zich meer op gevorderden en gebruik in de praktijk. Op dag 3 is er een specialistisch programma voor professionals. Je kunt je voor 1, 2 of 3 dagen inschrijven. Je kunt de cursus, als je wilt, uitbreiden met een praktijkdag. Dit kost niets extra. Je gaat dan een werkdag met één van onze OSAS-consulenten mee en ontmoet OSAS-patiënten aan het begin of tijdens hun behandeling. Je ontvangt tijdens de cursus een syllabus, die je kunt blijven gebruiken als naslagwerk. Voor elk goed afgerond onderdeel ontvang je een vermelding op het certificaat dat je na de training ontvangt.

Meer weten? Stuur een mail naar viviacademy@vivisol.nl of volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Schrijft je hier in!